Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Dessert

Creme Brulee

  • Posted on 5. marts 201627. november 2018
  • 1.2K views
  • 1 minute read
  • Karsten
Creme Brulee
Creme Brulee
Total
0
Shares
0
0
0

4 æggeblommer

1/2 l piskefløde

65 g sukker

65 g rørsukker til kandisering

1 vaniljestang

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud kom det i fløden og varm det op, fløden må ikke koge.

Rør æggeblommer og sukker sammen til en æggesnaps. Hæld ca 1 dl fløde sammen med æggeblandingen og derefter resten. Fjern luftbobler med en ske.

Kom blandingen i små skåle og sættes i en bradepande med kogende vand. Bages 35 min ved 170 g. Afkøles min 4 timer, kom rørsukker over og brænd med en creme Brulee brænder.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • creme brulee
  • fransk dessert
Previous Article
Spaghetti alla trapanese
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Spaghetti alla trapanese

  • Posted on 18. februar 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Julia Childs Boeuf Bourguignon
  • Hovedretter

Julia Childs Boeuf Bourguignon

  • Posted on 13. marts 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Bagværk
  • Dessert

Rabercrumble

  • Posted on 16. august 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Creme Brulee Isabella Smith

  • Posted on 18. december 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Appelsin fromage

  • Posted on 1. januar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Kaffe-chokolade Mousse

  • Posted on 1. december 20191. december 2019
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarberskum med hvid chokolade

  • Posted on 8. juli 201826. november 2018
  • Karsten
Daimis
Læs opskriften
  • Dessert

Daimis

  • Posted on 9. januar 201727. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Vafler

  • Posted on 1. november 201527. november 2018
  • Karsten
Pavlova
Læs opskriften
  • Dessert

Pavlova

  • Posted on 24. august 201527. november 2018
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.