Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Dessert

Kaffe-chokolade Mousse

  • Posted on 1. december 20191. december 2019
  • 841 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Total
0
Shares
0
0
0

8 portioner

300 g god mørk chokolade

4 spsk nescafé

12 pasteuriserede æggeblommer

120 g sukker

8 dl fløde

Smelt chokoladen over et vandbad sammen med kaffepulver og lad det afkøle

Pisk æggeblommerne med sukker indtil det er lyst og luftigt.

Pisk æggemassen sammen med den afkølede chokolade

Pisk fløden stiv og vend den i chokolade og æggemassen

Sæt det til afkøling i en skål

Pyntes med hølet chokolade og fløde

Server gerne med flødeskum

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • dessert
  • kaffe chokolade mousse
Previous Article
  • Suppe

Cremet græskarsuppe

  • Posted on 4. november 2019
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
  • Dessert

Appelsin fromage

  • Posted on 1. januar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Dessert

Creme Brulee Isabella Smith

  • Posted on 18. december 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Appelsin fromage

  • Posted on 1. januar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarberskum med hvid chokolade

  • Posted on 8. juli 201826. november 2018
  • Karsten
Daimis
Læs opskriften
  • Dessert

Daimis

  • Posted on 9. januar 201727. november 2018
  • Karsten
Creme Brulee
Læs opskriften
  • Dessert

Creme Brulee

  • Posted on 5. marts 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Vafler

  • Posted on 1. november 201527. november 2018
  • Karsten
Pavlova
Læs opskriften
  • Dessert

Pavlova

  • Posted on 24. august 201527. november 2018
  • Karsten
Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt

  • Posted on 10. juli 201527. november 2018
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.