Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Dessert

Daimis

  • Posted on 9. januar 201727. november 2018
  • 691 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Daimis
Total
0
Shares
0
0
0

Denne opskrift er til 6 personer

6 spsk sukker

6 æggeblommer

1,5 vaniljestang

7,5 dl fløde

150 g daimbar

Skrab vanilliekorn ud og pisk sukker og æg lyst og skummende.

Pisk fløden til skum. Vend æg og sukkerblandingen i flødeskummet sammen med de knuste daimstykker.

Sættes i en form i fryseren.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • daimis
Previous Article
Rejer i snaps med agurk og dild
  • Forret

Rejer i snaps med agurk og dild

  • Posted on 3. januar 201727. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Flødekartofler
  • Tilbehør

Flødekartofler

  • Posted on 9. januar 201727. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Dessert

Creme Brulee Isabella Smith

  • Posted on 18. december 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Appelsin fromage

  • Posted on 1. januar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Kaffe-chokolade Mousse

  • Posted on 1. december 20191. december 2019
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarberskum med hvid chokolade

  • Posted on 8. juli 201826. november 2018
  • Karsten
Creme Brulee
Læs opskriften
  • Dessert

Creme Brulee

  • Posted on 5. marts 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Vafler

  • Posted on 1. november 201527. november 2018
  • Karsten
Pavlova
Læs opskriften
  • Dessert

Pavlova

  • Posted on 24. august 201527. november 2018
  • Karsten
Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt

  • Posted on 10. juli 201527. november 2018
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.