Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
39K Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Dessert

Pavlova

  • Posted on 24. august 201527. november 2018
  • 437 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Pavlova
Total
0
Shares
0
0
0

6 æggehvider

300 g flormelis

Korn fra en vaniljestang eller 2 tsk vaniljesukker

4 dl fløde

500 g bær

Pisk æggehviderne stive, drys flormelis og vanilje i og pisk til du har en sej marensmasse. Læg bagepapir på en bradepande og bag det i ca 45 min ved 150 g.

Lad det køle af og pisk flødeskummet evt med flormelis og kom til sidst bær på.

Brug de bær man kan skaffe til årstiden.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • dessert
  • pavlova kage
Previous Article
Vikinge Bøf
  • Hovedretter

Vikinge Bøf

  • Posted on 11. august 201527. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Lækker kartoffelsalat
  • Tilbehør

Lækker kartoffelsalat

  • Posted on 1. september 201527. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Dessert

Appelsin fromage

  • Posted on 1. januar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Kaffe-chokolade Mousse

  • Posted on 1. december 20191. december 2019
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarberskum med hvid chokolade

  • Posted on 8. juli 201826. november 2018
  • Karsten
Daimis
Læs opskriften
  • Dessert

Daimis

  • Posted on 9. januar 201727. november 2018
  • Karsten
Creme Brulee
Læs opskriften
  • Dessert

Creme Brulee

  • Posted on 5. marts 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Vafler

  • Posted on 1. november 201527. november 2018
  • Karsten
Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt

  • Posted on 10. juli 201527. november 2018
  • Karsten
Citronfromage
Læs opskriften
  • Dessert

Citronfromage

  • Posted on 25. december 201427. november 2018
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
avatar
flyskitchen
Flys Kitchen
99 Following
48 Followers
Det blev til restemad efter kraftig inspiration fra Jesper Volmer der var på godmorgen tv, broccoli, bacon, løg, hvidløg, tomater, forårsløg, champions, æg, fløde og cheddar 👍 12 1
Dagens ret, hakkebøf kød fra Skovsgaard, med lækkert tilbehør 🥓 10 0
Tøm køleskabet 👍 undgå madspild 9 0
Fredags pizza 🍕 13 0
https://flyskitchen.dk/2021/02/14/taerte-med-loeg-porrer-og-%f0%9f%a5%93/ 11 0
Gammeldags oksesteg i ovn 8 0
Follow
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.