Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
39K Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Dessert

Sommerdessert

  • Posted on 19. maj 201327. november 2018
  • 443 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Sommerdessert
Total
0
Shares
0
0
0

Pisk 2,5 dl piskefløde let, tilsæt ca. 1 dl græsk youghurt og 3 spsk sukker, tilsæt ca 2 dl frugt, feks. Blåbær, jordbær, hindbær eller hvad man har lyst til, bland det hele sammen.
Serveres i glas.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • Sommerdessert
Previous Article
Spagetti med kødboller meatballs
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Spagetti med kødboller (meatballs)

  • Posted on 9. april 201327. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Broccolisuppe
  • Suppe

Broccolisuppe

  • Posted on 5. juni 201327. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Dessert

Appelsin fromage

  • Posted on 1. januar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Kaffe-chokolade Mousse

  • Posted on 1. december 20191. december 2019
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarberskum med hvid chokolade

  • Posted on 8. juli 201826. november 2018
  • Karsten
Daimis
Læs opskriften
  • Dessert

Daimis

  • Posted on 9. januar 201727. november 2018
  • Karsten
Creme Brulee
Læs opskriften
  • Dessert

Creme Brulee

  • Posted on 5. marts 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
  • Dessert

Vafler

  • Posted on 1. november 201527. november 2018
  • Karsten
Pavlova
Læs opskriften
  • Dessert

Pavlova

  • Posted on 24. august 201527. november 2018
  • Karsten
Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt
Læs opskriften
  • Dessert

Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt

  • Posted on 10. juli 201527. november 2018
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
avatar
flyskitchen
Flys Kitchen
99 Following
48 Followers
Det blev til restemad efter kraftig inspiration fra Jesper Volmer der var på godmorgen tv, broccoli, bacon, løg, hvidløg, tomater, forårsløg, champions, æg, fløde og cheddar 👍 12 1
Dagens ret, hakkebøf kød fra Skovsgaard, med lækkert tilbehør 🥓 10 0
Tøm køleskabet 👍 undgå madspild 9 0
Fredags pizza 🍕 13 0
https://flyskitchen.dk/2021/02/14/taerte-med-loeg-porrer-og-%f0%9f%a5%93/ 11 0
Gammeldags oksesteg i ovn 8 0
Follow
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.