DessertSommerdessertPosted on 19. maj 201327. november 2018972 views1 minute readKarsten Pisk 2,5 dl piskefløde let, tilsæt ca. 1 dl græsk youghurt og 3 spsk sukker, tilsæt ca 2 dl frugt, feks. Blåbær, jordbær, hindbær eller hvad man har lyst til, bland det hele sammen. Serveres i glas. Total 0 Shares Like 0 Tweet 0 Pin it 0 Related TopicsSommerdessert Previous Article Hovedretter Pastaretter Spagetti med kødboller (meatballs) Posted on 9. april 201327. november 2018Karsten Læs opskriften Next Article Suppe Broccolisuppe Posted on 5. juni 201327. november 2018Karsten Læs opskriften Du vil måske også syntes om Læs opskriften Bagværk Dessert Rabercrumble Posted on 16. august 2023Karsten Læs opskriften Dessert Creme Brulee Isabella Smith Posted on 18. december 2022Karsten Læs opskriften Dessert Appelsin fromage Posted on 1. januar 2020Karsten Læs opskriften Dessert Kaffe-chokolade Mousse Posted on 1. december 20191. december 2019Karsten Læs opskriften Dessert Rabarberskum med hvid chokolade Posted on 8. juli 201826. november 2018Karsten Læs opskriften Dessert Daimis Posted on 9. januar 201727. november 2018Karsten Læs opskriften Dessert Creme Brulee Posted on 5. marts 201627. november 2018Karsten Læs opskriften Dessert Vafler Posted on 1. november 201527. november 2018Karsten Skriv et svar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kommentar Navn * E-mail * Websted Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Giv besked om nye indlæg via e-mail.
Previous Article Hovedretter Pastaretter Spagetti med kødboller (meatballs) Posted on 9. april 201327. november 2018Karsten Læs opskriften
Læs opskriften Dessert Rabarberskum med hvid chokolade Posted on 8. juli 201826. november 2018Karsten