Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Bagværk

Julebrød med øl og kanel

  • Posted on 27. november 201827. november 2018
  • 1.1K views
  • 1 minute read
  • Karsten
julebrød
julebrød
Total
0
Shares
0
0
0

Opskrift på julebrød med øl og kanel – svarer til 2 franskbrød

  • 50 g gær
  • 3 dl lunken mælk
  • 3 dl øl
  • 1 spsk sirup
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk salt
  • 700 g mel
  • 1 æg til pensling og drys sukker

Bland mælk og gær. Tilsæt de øvrige og ælt det godt.

Skal hæve 1 time.

Del dejen i 5 stykker og rul dem til pølser. Læg dem efter ved siden af hinanden og flet dem sammen. Start fra den yderste til højre – og fletter ind mod midten.

Lad det flettede brød efterhæve i yderligere 30 minutter.

Pensel med æg og drys med sukker, kanel og kardemomme – hvis du ønsker dette.

Bages ved 180 grader i ca. 25 min.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • bagning
  • brød
  • franskbrød
  • jule franskbrød
  • julebrød
Previous Article
  • Tilbehør

Sauce Tartare

  • Posted on 30. september 201826. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
  • Suppe

Karrysuppe med rejer

  • Posted on 1. januar 20193. januar 2019
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Bagværk

Franskbrød med birkes langtidshævet

  • Posted on 11. januar 202311. januar 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Grydebrød

  • Posted on 21. december 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Cookies med havregryn og chokolade

  • Posted on 13. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Rabarberkage med marcipan

  • Posted on 12. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Koldthævede speltboller

  • Posted on 22. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Kates konfekt kage

  • Posted on 21. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Scones med chokolade

  • Posted on 16. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Yrsas lækre kage fra Chr.Ø

  • Posted on 2. marts 20202. marts 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.