Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Kalvefrikasse’ med forårsgrønt

  • Posted on 15. maj 201627. november 2018
  • 1.1K views
  • 1 minute read
  • Karsten
Kalvefrikasse’ med forårsgrønt
Kalvefrikasse’ med forårsgrønt
Kalvefrikasse’ med forårsgrønt
Total
0
Shares
0
0
0

800 g kalvebov i tern

4 spsk mel

300 g gulerødder i grove stykker

1/2 dl æblecidereddike

2 dl æblemost

4 dl hønsebouillon

1 bundt forårsløg i grove stykker

1 bundt grønne asparges i grove stykker

200 g grønne ærter(frost)

2 dl piskefløde

2 gode stykker cheddarost

Salt og peber

1 bakke karse

Brun kødet og drys med mel, steg gulerødderne med i ca. 2 min, tilsæt eddike, most og bouillon og steg ca 45-60 min indtil kødet er mørt.

Tilsæt de øvrige ting og smag til med salt og peber, lad det simre i ca 5 min.

Pyntes med karse

Tilbehør råstegte kartofler

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • forårsgrønt
  • grønt
  • kalvefrikasse
Previous Article
Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce
  • Hovedretter

Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce

  • Posted on 1. maj 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Bearnaisesauce
  • Tilbehør

Bearnaisesauce

  • Posted on 19. maj 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Broccolitærte med porre og løg

  • Posted on 11. september 202411. september 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Æggekage

  • Posted on 11. august 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Pastaret med kylling og broccoli

  • Posted on 16. august 20233. maj 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Forloren hare

  • Posted on 12. marts 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Frikadeller med oksekød

  • Posted on 10. oktober 202210. oktober 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Cremet pastaret med pølser, bacon og skinkestrimler

  • Posted on 3. august 20223. august 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Salat med ristet skinkekød

  • Posted on 22. marts 202222. marts 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Pasta med bacon og laks

  • Posted on 6. februar 20226. februar 2022
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.