Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
39K Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Kalvefrikasse’ med forårsgrønt

  • Posted on 15. maj 201627. november 2018
  • 448 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Kalvefrikasse’ med forårsgrønt
Kalvefrikasse’ med forårsgrønt
Kalvefrikasse’ med forårsgrønt
Total
0
Shares
0
0
0

800 g kalvebov i tern

4 spsk mel

300 g gulerødder i grove stykker

1/2 dl æblecidereddike

2 dl æblemost

4 dl hønsebouillon

1 bundt forårsløg i grove stykker

1 bundt grønne asparges i grove stykker

200 g grønne ærter(frost)

2 dl piskefløde

2 gode stykker cheddarost

Salt og peber

1 bakke karse

Brun kødet og drys med mel, steg gulerødderne med i ca. 2 min, tilsæt eddike, most og bouillon og steg ca 45-60 min indtil kødet er mørt.

Tilsæt de øvrige ting og smag til med salt og peber, lad det simre i ca 5 min.

Pyntes med karse

Tilbehør råstegte kartofler

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • forårsgrønt
  • grønt
  • kalvefrikasse
Previous Article
Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce
  • Hovedretter

Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce

  • Posted on 1. maj 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Bearnaisesauce
  • Tilbehør

Bearnaisesauce

  • Posted on 19. maj 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Hovedretter

  • Posted on 30. december 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Ravioli og oksekød

  • Posted on 9. november 20209. november 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Langtidsstegt svineskank

  • Posted on 1. oktober 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Hakket oksekød med skinkestrimler i ovnen

  • Posted on 7. juli 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Flækket kylling på grillen

  • Posted on 2. juli 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Grillet ørred eller laks

  • Posted on 28. juni 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Grillet andebryst

  • Posted on 22. juni 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Æggeruller med tortilla wraps

  • Posted on 12. maj 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.