Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce

  • Posted on 1. maj 201627. november 2018
  • 762 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce
Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce
Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce
Total
0
Shares
0
0
0

1 løg

3 fed hvidløg

500 g okse- svin eller kalvekød hakket

1 tsk salt og lidt peber

1 æg

1 dl havregryn

1-2 dl mælk

100 g parmaskinke

3 dl bouillon

Rosmarinsauce

Bouillonen fra farsbrødet

2,5 dl fløde

Salt og peber

1 tsk rosmarin tørret eller frisk

1 spsk balsamico

Hak løg og hvidløg fint, rør kød, løg, hvidløg, salt, peber, æg, havregryn sammen, tilsæt mælk indtil farsen er fast.

Form farsen til et aflangt brød og kom parmaskinken omkring. Steg 15 min ved 225g, hæld derefter bouillon ved og sæt ovnen på 200g og steg yderligere 30 min.

Lav rosmarinsaucen med bouillonen fra farsbrødet og varm det øvrige ting op og smag til.

Lav evt ovnkartoffel med rød peberfrugt til, sæt evt til varmluft 190 g, så kan du lave det sammen med farsbrødet.

En nem og velsmagende ret.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • forloren hare
  • hvidløg
  • rosmarinsauce
Previous Article
Gammeldags grydestegt kylling
  • Hovedretter

Gammeldags grydestegt kylling

  • Posted on 3. april 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Kalvefrikasse’ med forårsgrønt
  • Hovedretter

Kalvefrikasse’ med forårsgrønt

  • Posted on 15. maj 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Hovedretter

Forloren hare

  • Posted on 12. marts 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Frikadeller med oksekød

  • Posted on 10. oktober 202210. oktober 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Cremet pastaret med pølser, bacon og skinkestrimler

  • Posted on 3. august 20223. august 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Salat med ristet skinkekød

  • Posted on 22. marts 202222. marts 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Pasta med bacon og laks

  • Posted on 6. februar 20226. februar 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Karry kokusgryde

  • Posted on 13. januar 202213. januar 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Madpandekager

  • Posted on 11. august 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Tærte med løg, porrer og 🥓

  • Posted on 14. februar 2021
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.