Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
39K Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce

  • Posted on 1. maj 201627. november 2018
  • 408 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce
Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce
Forloren hare med hvidløg og rosmarinsauce
Total
0
Shares
0
0
0

1 løg

3 fed hvidløg

500 g okse- svin eller kalvekød hakket

1 tsk salt og lidt peber

1 æg

1 dl havregryn

1-2 dl mælk

100 g parmaskinke

3 dl bouillon

Rosmarinsauce

Bouillonen fra farsbrødet

2,5 dl fløde

Salt og peber

1 tsk rosmarin tørret eller frisk

1 spsk balsamico

Hak løg og hvidløg fint, rør kød, løg, hvidløg, salt, peber, æg, havregryn sammen, tilsæt mælk indtil farsen er fast.

Form farsen til et aflangt brød og kom parmaskinken omkring. Steg 15 min ved 225g, hæld derefter bouillon ved og sæt ovnen på 200g og steg yderligere 30 min.

Lav rosmarinsaucen med bouillonen fra farsbrødet og varm det øvrige ting op og smag til.

Lav evt ovnkartoffel med rød peberfrugt til, sæt evt til varmluft 190 g, så kan du lave det sammen med farsbrødet.

En nem og velsmagende ret.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • forloren hare
  • hvidløg
  • rosmarinsauce
Previous Article
Gammeldags grydestegt kylling
  • Hovedretter

Gammeldags grydestegt kylling

  • Posted on 3. april 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Kalvefrikasse’ med forårsgrønt
  • Hovedretter

Kalvefrikasse’ med forårsgrønt

  • Posted on 15. maj 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Tærte med løg, porrer og 🥓

  • Posted on 14. februar 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Blomkålstærte med rejer

  • Posted on 31. januar 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

  • Posted on 30. december 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Ravioli og oksekød

  • Posted on 9. november 20209. november 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Langtidsstegt svineskank

  • Posted on 1. oktober 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Hakket oksekød med skinkestrimler i ovnen

  • Posted on 7. juli 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Flækket kylling på grillen

  • Posted on 2. juli 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Grillet ørred eller laks

  • Posted on 28. juni 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
avatar
flyskitchen
Flys Kitchen
99 Following
48 Followers
Det blev til restemad efter kraftig inspiration fra Jesper Volmer der var på godmorgen tv, broccoli, bacon, løg, hvidløg, tomater, forårsløg, champions, æg, fløde og cheddar 👍 12 1
Dagens ret, hakkebøf kød fra Skovsgaard, med lækkert tilbehør 🥓 10 0
Tøm køleskabet 👍 undgå madspild 9 0
Fredags pizza 🍕 13 0
https://flyskitchen.dk/2021/02/14/taerte-med-loeg-porrer-og-%f0%9f%a5%93/ 11 0
Gammeldags oksesteg i ovn 8 0
Follow
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.