Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Bagværk

Kates konfekt kage

  • Posted on 21. marts 2020
  • 687 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Total
0
Shares
0
0
0

250 g margarine

250 g sukker

3 æggeblommer

400 g mel

1 tsk bagepulver

1/4 l mælk

Kokusmasse

3 æggehvider

200 g flormelis

200 g kokusmel

Rør den bløde margarine sammen med sukker og tilsæt de øvrige ingredienser.

Bages i en smurt bradepande i ca 15 min ved 200 g

Lav kokusmassen

Pisk hviderne stive og tilsæt de øvrige ingredienser.

Når kagen er delvist bagt tilsæt kokusmassen og bag videre ca 20 min ved 160 g indtil den er gylden.

Afkøl og skær i stykker.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • konfekt kage
Previous Article
  • Bagværk

Scones med chokolade

  • Posted on 16. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
  • Bagværk

Koldthævede speltboller

  • Posted on 22. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Bagværk

Franskbrød med birkes langtidshævet

  • Posted on 11. januar 202311. januar 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Grydebrød

  • Posted on 21. december 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Cookies med havregryn og chokolade

  • Posted on 13. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Rabarberkage med marcipan

  • Posted on 12. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Koldthævede speltboller

  • Posted on 22. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Scones med chokolade

  • Posted on 16. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Yrsas lækre kage fra Chr.Ø

  • Posted on 2. marts 20202. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Te boller

  • Posted on 24. februar 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.