Nemme scones med chokolade.
Ingredienser:
- 250 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 30 g sukker
- 1 nip salt
- 80 g koldt smør (skåret i mindre tern)
- 1½ dl mælk
- 75 g mørk chokolade (hakket)
Fremgangsmåde:
- Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, sukker og salt i en skål.
- Tilsæt smør.
- Tilsæt mælk og det hakkede chokolade
- Dejen samles med en ske.
- Vend dejen ud på et bord eller på et stykke bagepapir med mel.
- Form den forsigtigt til et rektangel.
- Skær 10 firkantede scones, som lægges på en bageplade.
- Pensl dejen med vand eller æg.
- Bag sconesene ved 200 °C (alm. ovnfunktion) i ca 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte.