HovedretterKlassiske frikadellerPosted on 13. juni 201727. november 2018360 views1 minute readKarsten 500 g kalv/flæskekød 1 finhakket løg 1 æg 1 dl mælk 3 spsk havregryn 1 spsk mel 1 tsk salt Lidt peber Lidt parmesanost Bland det hele godt sammen og steges på panden Total 0 Shares Like 0 Tweet 0 Pin it 0 Related Topicsfrikadellerklassiske frikadeller Previous Article Forret Frokostretter Tunsalat Posted on 27. maj 201727. november 2018Karsten Læs opskriften Next Article Hovedretter Sommerkotelet a la Løkken Posted on 16. juli 201727. november 2018Karsten Læs opskriften Du vil måske også syntes om Læs opskriften Hovedretter Posted on 30. december 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Ravioli og oksekød Posted on 9. november 20209. november 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Langtidsstegt svineskank Posted on 1. oktober 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Hakket oksekød med skinkestrimler i ovnen Posted on 7. juli 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Flækket kylling på grillen Posted on 2. juli 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Grillet ørred eller laks Posted on 28. juni 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Grillet andebryst Posted on 22. juni 2020Karsten Læs opskriften Frokostretter Hovedretter Æggeruller med tortilla wraps Posted on 12. maj 2020Karsten Skriv et svar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kommentar Navn * E-mail * Websted Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Giv besked om nye indlæg via e-mail.
Previous Article Forret Frokostretter Tunsalat Posted on 27. maj 201727. november 2018Karsten Læs opskriften
Next Article Hovedretter Sommerkotelet a la Løkken Posted on 16. juli 201727. november 2018Karsten Læs opskriften