Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
39K Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Gullasch

  • Posted on 1. januar 201727. november 2018
  • 392 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Gullasch
Total
0
Shares
0
0
0

800 g mellemskært oksekød i store tern

3 gulerødder i grove tern

2 fed hvidløg

2 løg

1 spsk paprika

1 bouillonterning

1 ds tomatpure

1 ds flødede tomater

3 laurbærblade

Salt og peber
Brun kødet til det har gode stegeskorper, svits paprika og tomatpure og tilsæt de øvrige ting, tilsæt vand til kødet er dækket og lad det simre i ca 1 time.

Tilbehør

Ris eller kartoffelmos

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • gullasch
Previous Article
Barack Obamas Chili
  • Hovedretter

Barack Obamas Chili

  • Posted on 14. december 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Rejer i snaps med agurk og dild
  • Forret

Rejer i snaps med agurk og dild

  • Posted on 3. januar 201727. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Tærte med løg, porrer og 🥓

  • Posted on 14. februar 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Blomkålstærte med rejer

  • Posted on 31. januar 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

  • Posted on 30. december 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Ravioli og oksekød

  • Posted on 9. november 20209. november 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Langtidsstegt svineskank

  • Posted on 1. oktober 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Hakket oksekød med skinkestrimler i ovnen

  • Posted on 7. juli 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Flækket kylling på grillen

  • Posted on 2. juli 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Grillet ørred eller laks

  • Posted on 28. juni 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
avatar
flyskitchen
Flys Kitchen
99 Following
48 Followers
Det blev til restemad efter kraftig inspiration fra Jesper Volmer der var på godmorgen tv, broccoli, bacon, løg, hvidløg, tomater, forårsløg, champions, æg, fløde og cheddar 👍 12 1
Dagens ret, hakkebøf kød fra Skovsgaard, med lækkert tilbehør 🥓 10 0
Tøm køleskabet 👍 undgå madspild 9 0
Fredags pizza 🍕 13 0
https://flyskitchen.dk/2021/02/14/taerte-med-loeg-porrer-og-%f0%9f%a5%93/ 11 0
Gammeldags oksesteg i ovn 8 0
Follow
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.