1 løg
3 fed hvidløg
500 g okse- svin eller kalvekød hakket
1 tsk salt og lidt peber
1 æg
1 dl havregryn
1-2 dl mælk
100 g parmaskinke
3 dl bouillon
Rosmarinsauce
Bouillonen fra farsbrødet
2,5 dl fløde
Salt og peber
1 tsk rosmarin tørret eller frisk
1 spsk balsamico
Hak løg og hvidløg fint, rør kød, løg, hvidløg, salt, peber, æg, havregryn sammen, tilsæt mælk indtil farsen er fast.
Form farsen til et aflangt brød og kom parmaskinken omkring. Steg 15 min ved 225g, hæld derefter bouillon ved og sæt ovnen på 200g og steg yderligere 30 min.
Lav rosmarinsaucen med bouillonen fra farsbrødet og varm det øvrige ting op og smag til.
Lav evt ovnkartoffel med rød peberfrugt til, sæt evt til varmluft 190 g, så kan du lave det sammen med farsbrødet.
En nem og velsmagende ret.