Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
0 Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Braiseret oksekød

  • Posted on 24. januar 201627. november 2018
  • 552 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Braiseret oksekød
Braiseret oksekød
Braiseret oksekød
Braiseret oksekød
Total
0
Shares
0
0
0

Denne ret er til 6 personer

Ca 1 kg oksekød mager udskæring skæres i strimler

2 løg

2 gulerødder

2 pastinakker

2 rødbeder

1 dl rødvin

1 ds flåede tomater

2 bouillonterninger

Lidt vand

1 stilk rosmarin

3 fed hvidløg

Salt og peber

Svits kødet godt og krydr med salt og peber, tag det op og svits grønsagerne og tilsæt rødvinen og lad det koge ind, tilsæt igen kød + flødede tomater og lidt vand. Lad det simre 1 1/2 time,

Tilbehør: grov kartoffelmos

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • braiseret oksekød
  • simre mad
  • vinter mad
Previous Article
Tines Gulerodsboller fra 80’erne
  • Bagværk

Tines Gulerodsboller fra 80’erne

  • Posted on 3. januar 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Den skønne Saras tærte
  • Bagværk

Den skønne Saras tærte

  • Posted on 17. februar 201627. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Salat med ristet skinkekød

  • Posted on 22. marts 202222. marts 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Pasta med bacon og laks

  • Posted on 6. februar 20226. februar 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Karry kokusgryde

  • Posted on 13. januar 202213. januar 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Madpandekager

  • Posted on 11. august 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Tærte med løg, porrer og 🥓

  • Posted on 14. februar 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Blomkålstærte med rejer

  • Posted on 31. januar 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

  • Posted on 30. december 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Ravioli og oksekød

  • Posted on 9. november 20209. november 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.