Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
39K Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Bagværk

Hjemmebagte boller

  • Posted on 20. juli 201527. november 2018
  • 485 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Hjemmebagte boller
Total
0
Shares
0
0
0

ca. 500 g mel

2,5 dl lun mælk

3 spsk sukker

1 tsk salt

1 æg

100 g olie eller smeltet margarine

50 g gær

Gæres opløses i den lune mælk og det hele blandes godt sammen, skal hæve i ca 30 min, form bollerne og efterhæver ca 20 min, pinsel med æg og bages i 10 min ved 200 g varmluftsovn, kom evt kerner i brødet.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • bagværk
  • boller
  • hjemmebagte boller
Previous Article
Stegt flæsk rødspættefilet med persillesovs
  • Hovedretter

Stegt flæsk rødspættefilet med persillesovs

  • Posted on 17. juli 201527. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Lammekoteletter på grill
  • Hovedretter

Lammekoteletter på grill

  • Posted on 21. juli 201527. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Bagværk

Cookies med havregryn og chokolade

  • Posted on 13. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Rabarberkage med marcipan

  • Posted on 12. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Koldthævede speltboller

  • Posted on 22. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Kates konfekt kage

  • Posted on 21. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Scones med chokolade

  • Posted on 16. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Yrsas lækre kage fra Chr.Ø

  • Posted on 2. marts 20202. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Te boller

  • Posted on 24. februar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Nemt rugbrød uden surdej

  • Posted on 5. januar 20205. januar 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
avatar
flyskitchen
Flys Kitchen
99 Following
48 Followers
Det blev til restemad efter kraftig inspiration fra Jesper Volmer der var på godmorgen tv, broccoli, bacon, løg, hvidløg, tomater, forårsløg, champions, æg, fløde og cheddar 👍 12 1
Dagens ret, hakkebøf kød fra Skovsgaard, med lækkert tilbehør 🥓 10 0
Tøm køleskabet 👍 undgå madspild 9 0
Fredags pizza 🍕 13 0
https://flyskitchen.dk/2021/02/14/taerte-med-loeg-porrer-og-%f0%9f%a5%93/ 11 0
Gammeldags oksesteg i ovn 8 0
Follow
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.