Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forret

Tunmousse

  • Posted on 10. juli 201527. november 2018
  • 1.1K views
  • 1 minute read
  • Karsten
Tunmousse
Total
0
Shares
0
0
0

En lidt sød men dejlig Tunmousse fra Sandea Pugliese, rigeligt til 6 personer

6 skiver ristet brød

2 dåser tun i olie

1 finthakket løg(rødløg)

1 spsk kapers grofthakket

1 rød peberfrugt finthakket

Lidt finthakket dild

Lidt citronsaft + fintrevet citronskal

4-5 dråber fishsauce

Salt og peber

Cashewnøddecreme:

3 dl cashewnødder

2,5 dl ananasjuice

Salt og peber

4-5 dråber fishsauce

Dette skal blendes og noget skal bruges til Tunmoussen, det overskydende kan bruges som dip.

Hæld olien fra tunen og mos det med en gaffel, bland det hele sammen og smag til, pynt med lidt ekstra dild.

Man kan sagtens lave det nogle timer i forvejen og stille det på køl.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • forret
  • itaiensk
  • tun
  • tunmousse
Previous Article
Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt
  • Dessert

Rabarber-Jorbærkompot med fløde og græsk yoghurt

  • Posted on 10. juli 201527. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Stegt flæsk rødspættefilet med persillesovs
  • Hovedretter

Stegt flæsk rødspættefilet med persillesovs

  • Posted on 17. juli 201527. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Tunsalat
Læs opskriften
  • Forret
  • Frokostretter

Tunsalat

  • Posted on 27. maj 201727. november 2018
  • Karsten
Rejer i snaps med agurk og dild
Læs opskriften
  • Forret

Rejer i snaps med agurk og dild

  • Posted on 3. januar 201727. november 2018
  • Karsten
Røget mørbrad
Læs opskriften
  • Forret

Røget mørbrad

  • Posted on 4. juni 201627. november 2018
  • Karsten
Varmrøget laks med rygeostcreme
Læs opskriften
  • Forret

Varmrøget laks med rygeostcreme

  • Posted on 4. september 201527. november 2018
  • Karsten
Rejesalat med mango og chili
Læs opskriften
  • Forret

Rejesalat med mango og chili

  • Posted on 21. juni 201527. november 2018
  • Karsten
Rejesalat
Læs opskriften
  • Forret

Rejesalat

  • Posted on 14. juni 201527. november 2018
  • Karsten
Klassisk rejecocktail
Læs opskriften
  • Forret

Klassisk rejecocktail

  • Posted on 2. januar 201527. november 2018
  • Karsten
Hønsesalat med bacon og asparges
Læs opskriften
  • Forret

Hønsesalat med bacon og asparges

  • Posted on 9. september 201327. november 2018
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.