HovedretterCecilies hakkedrengePosted on 15. juni 201527. november 2018385 views1 minute readKarsten 700 g hakket oksekød 1 håndfuld revet mozzarella 1 håndfuld parmesanost 3 spsk græsk yoghurt Salt, peber og oregano Svitses godt på panden. Serveres med ovnkartofler, bløde løg og bearnaise sauce. Total 0 Shares Like 0 Tweet 0 Pin it 0 Previous Article Forret Rejesalat Posted on 14. juni 201527. november 2018Karsten Læs opskriften Next Article Forret Rejesalat med mango og chili Posted on 21. juni 201527. november 2018Karsten Læs opskriften Du vil måske også syntes om Læs opskriften Hovedretter Posted on 30. december 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Ravioli og oksekød Posted on 9. november 20209. november 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Langtidsstegt svineskank Posted on 1. oktober 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Hakket oksekød med skinkestrimler i ovnen Posted on 7. juli 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Flækket kylling på grillen Posted on 2. juli 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Grillet ørred eller laks Posted on 28. juni 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Grillet andebryst Posted on 22. juni 2020Karsten Læs opskriften Frokostretter Hovedretter Æggeruller med tortilla wraps Posted on 12. maj 2020Karsten Skriv et svar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kommentar Navn * E-mail * Websted Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Giv besked om nye indlæg via e-mail.
Next Article Forret Rejesalat med mango og chili Posted on 21. juni 201527. november 2018Karsten Læs opskriften