Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Bagværk

Cecilies spinat pølsehorn

  • Posted on 23. februar 201527. november 2018
  • 732 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Cecilies spinat pølsehorn
Cecilies spinat pølsehorn
Total
0
Shares
0
0
0

Pølsehorn

24 stk.

500 g hvedemel

250 g grahamsmel

5 dl mælk

35 g gær

4 kugler frossen spinat (optøet)
3 spsk. planteolie
1½ tsk. salt

24 små kyllingepølser (eller 12 delt i 2)

1 æg (til pensling)

Drys:

2 spsk. sesamfrø (evt. sorte)

1. Lun mælken og opløs gæren heri.

2. Tø spinaten op, pres væden fra og hak spinaten i mindre stykker. Bland den i mælken.

3. Tilsæt olie og salt og gradvist de to typer mel. Ælt dejen godt.

4. Lad dejen hæve tildækket i 1 time på et lunt sted.

5. Del dejen i 3 lige store kugler. Rul dem ud i 3 cirkler (ca. 30 cm i diameter). Læg en pølse på hver trekant og rul dem sammen til horn med snippen nedad.

6. Sæt hornene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve i ½ time.

7. Pensl hornene med sammenpisket æg og drys med sesamfrø.

8. Bag hornene gyldne ved 225 grader i ca. 15 min. Lad dem køle af på en bagerist.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • Kylling
  • pølsehorn
  • pølser
  • spinat
Previous Article
Svensk Pølseret
  • Hovedretter

Svensk Pølseret

  • Posted on 17. februar 201527. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Marenskage
  • Bagværk

Marenskage

  • Posted on 8. marts 201527. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Bagværk

Franskbrød med birkes langtidshævet

  • Posted on 11. januar 202311. januar 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Grydebrød

  • Posted on 21. december 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Cookies med havregryn og chokolade

  • Posted on 13. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Rabarberkage med marcipan

  • Posted on 12. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Koldthævede speltboller

  • Posted on 22. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Kates konfekt kage

  • Posted on 21. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Scones med chokolade

  • Posted on 16. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Yrsas lækre kage fra Chr.Ø

  • Posted on 2. marts 20202. marts 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.