Pølsehorn
24 stk.
500 g hvedemel
250 g grahamsmel
5 dl mælk
35 g gær
4 kugler frossen spinat (optøet)
3 spsk. planteolie
1½ tsk. salt
24 små kyllingepølser (eller 12 delt i 2)
1 æg (til pensling)
Drys:
2 spsk. sesamfrø (evt. sorte)
1. Lun mælken og opløs gæren heri.
2. Tø spinaten op, pres væden fra og hak spinaten i mindre stykker. Bland den i mælken.
3. Tilsæt olie og salt og gradvist de to typer mel. Ælt dejen godt.
4. Lad dejen hæve tildækket i 1 time på et lunt sted.
5. Del dejen i 3 lige store kugler. Rul dem ud i 3 cirkler (ca. 30 cm i diameter). Læg en pølse på hver trekant og rul dem sammen til horn med snippen nedad.
6. Sæt hornene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve i ½ time.
7. Pensl hornene med sammenpisket æg og drys med sesamfrø.
8. Bag hornene gyldne ved 225 grader i ca. 15 min. Lad dem køle af på en bagerist.