Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
39K Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Jægerens kyllingegryde

  • Posted on 21. december 201427. november 2018
  • 558 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Jægerens kyllingegryde
Jægerens kyllingegryde
Total
0
Shares
0
0
0

En af Jamie Olivers gode opskrifter som jeg har lavet lidt ændringer til.

1 kylling 2 kg eller kyllingestykker
8 laurbærblade
2 stilke rosmarin
2 knuste hvidløg+2 fed
1/2 fl rødvin
Hvedemel til panering
1 håndfuld udstenede oliven
2 ds flåede tomater

Parter kyllingen, brun den på panden og lad den trække i rødvinen og de knuste hvidløg., laurbær og rosmarin. Den skal trække mindst 1 time og gerne natten over.

Svits de 2 fed hvidløg i skiver og kom de flåede tomater, oliven og rødvinsvæden, kog op og snag til med salt og peber + evt lidt cheddar.

Sættes i oven ved 200 g i ca 2 timer, husk låg eller sølvpapir.

Tilbehør
Grøn salat
Brød

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • gryde
  • jæger
  • Kylling
  • kyllingegryde
Previous Article
Ris a l’amande
  • Dessert

Ris a l’amande

  • Posted on 10. november 201427. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Citronfromage
  • Dessert

Citronfromage

  • Posted on 25. december 201427. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Tærte med løg, porrer og 🥓

  • Posted on 14. februar 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Blomkålstærte med rejer

  • Posted on 31. januar 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

  • Posted on 30. december 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Ravioli og oksekød

  • Posted on 9. november 20209. november 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Langtidsstegt svineskank

  • Posted on 1. oktober 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Hakket oksekød med skinkestrimler i ovnen

  • Posted on 7. juli 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Flækket kylling på grillen

  • Posted on 2. juli 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Grillet ørred eller laks

  • Posted on 28. juni 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
avatar
flyskitchen
Flys Kitchen
99 Following
48 Followers
Det blev til restemad efter kraftig inspiration fra Jesper Volmer der var på godmorgen tv, broccoli, bacon, løg, hvidløg, tomater, forårsløg, champions, æg, fløde og cheddar 👍 12 1
Dagens ret, hakkebøf kød fra Skovsgaard, med lækkert tilbehør 🥓 10 0
Tøm køleskabet 👍 undgå madspild 9 0
Fredags pizza 🍕 13 0
https://flyskitchen.dk/2021/02/14/taerte-med-loeg-porrer-og-%f0%9f%a5%93/ 11 0
Gammeldags oksesteg i ovn 8 0
Follow
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.