Dessert HovedretterRisengrødPosted on 9. november 201427. november 2018854 views1 minute readKarsten 2,25 dl grødris 2,5 dl vand 1 l sødmælk Kog risene i det kogende vand og lad det koge i 2 min. Tilsæt derefter mælken og lad det komme i kog, kog videre i ca 35 min med låg ved svag varme. Total 0 Shares Like 0 Tweet 0 Pin it 0 Related Topicsdessertjulrisengrød Previous Article Hovedretter Kylling gratineret med parmesanost Posted on 8. oktober 201427. november 2018Karsten Læs opskriften Next Article Dessert Ris a l’amande Posted on 10. november 201427. november 2018Karsten Læs opskriften Du vil måske også syntes om Læs opskriften Frokostretter Hovedretter Broccolitærte med porre og løg Posted on 11. september 202411. september 2024Karsten Læs opskriften Frokostretter Hovedretter Æggekage Posted on 11. august 2024Karsten Læs opskriften Hovedretter Pastaretter Pastaret med kylling og broccoli Posted on 16. august 20233. maj 2024Karsten Læs opskriften Bagværk Dessert Rabercrumble Posted on 16. august 2023Karsten Læs opskriften Hovedretter Forloren hare Posted on 12. marts 2023Karsten Læs opskriften Dessert Creme Brulee Isabella Smith Posted on 18. december 2022Karsten Læs opskriften Hovedretter Frikadeller med oksekød Posted on 10. oktober 202210. oktober 2022Karsten Læs opskriften Hovedretter Pastaretter Cremet pastaret med pølser, bacon og skinkestrimler Posted on 3. august 20223. august 2022Karsten Skriv et svar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kommentar Navn * E-mail * Websted Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Giv besked om nye indlæg via e-mail.
Previous Article Hovedretter Kylling gratineret med parmesanost Posted on 8. oktober 201427. november 2018Karsten Læs opskriften
Next Article Dessert Ris a l’amande Posted on 10. november 201427. november 2018Karsten Læs opskriften
Læs opskriften Frokostretter Hovedretter Broccolitærte med porre og løg Posted on 11. september 202411. september 2024Karsten
Læs opskriften Hovedretter Pastaretter Pastaret med kylling og broccoli Posted on 16. august 20233. maj 2024Karsten
Læs opskriften Hovedretter Pastaretter Cremet pastaret med pølser, bacon og skinkestrimler Posted on 3. august 20223. august 2022Karsten