Dessert HovedretterRisengrødPosted on 9. november 201427. november 2018374 views1 minute readKarsten 2,25 dl grødris 2,5 dl vand 1 l sødmælk Kog risene i det kogende vand og lad det koge i 2 min. Tilsæt derefter mælken og lad det komme i kog, kog videre i ca 35 min med låg ved svag varme. Total 0 Shares Like 0 Tweet 0 Pin it 0 Related Topicsdessertjulrisengrød Previous Article Hovedretter Kylling gratineret med parmesanost Posted on 8. oktober 201427. november 2018Karsten Læs opskriften Next Article Dessert Ris a l’amande Posted on 10. november 201427. november 2018Karsten Læs opskriften Du vil måske også syntes om Læs opskriften Frokostretter Hovedretter Tærte med løg, porrer og 🥓 Posted on 14. februar 2021Karsten Læs opskriften Hovedretter Blomkålstærte med rejer Posted on 31. januar 2021Karsten Læs opskriften Hovedretter Posted on 30. december 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Ravioli og oksekød Posted on 9. november 20209. november 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Langtidsstegt svineskank Posted on 1. oktober 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Hakket oksekød med skinkestrimler i ovnen Posted on 7. juli 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Flækket kylling på grillen Posted on 2. juli 2020Karsten Læs opskriften Hovedretter Grillet ørred eller laks Posted on 28. juni 2020Karsten Skriv et svar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kommentar Navn * E-mail * Websted Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Giv besked om nye indlæg via e-mail.
Previous Article Hovedretter Kylling gratineret med parmesanost Posted on 8. oktober 201427. november 2018Karsten Læs opskriften
Next Article Dessert Ris a l’amande Posted on 10. november 201427. november 2018Karsten Læs opskriften
Læs opskriften Frokostretter Hovedretter Tærte med løg, porrer og 🥓 Posted on 14. februar 2021Karsten