Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Bagværk

Fynsk Brunsviger

  • Posted on 13. oktober 201327. november 2018
  • 902 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Fynsk Brunsviger
Total
0
Shares
0
0
0

Bunden
3 dl mælk
50 g gær
1 tsk salt
100 g smeltet margarine
50 g sukker
500 g mel

Topping
250 g brun farin
150 g smeltet margarine
4 spsk fløde

Lun mælken og kom gær i, blandes med de øvrige ting. Lad det hæve til dobbelt størrelse, slå dej ned og lad det hæve igen. Fyld derefter bradepanden og lav dybe huller med fingrene.

Kog topping op og slut med fløden.

Bages ved 200 g varmluftsovn nederst og præcis 12 min. Brunsvigeren er klar selvom den ikke er hård.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • brunsviger
  • fynsk
  • kage
Previous Article
Pasta med spinat og bacon
  • Tilbehør

Pasta med spinat og bacon

  • Posted on 24. september 201327. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Spaghetti med bacon og chorizo carbonara
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Spaghetti med bacon og chorizo carbonara

  • Posted on 17. december 201327. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Bagværk

Franskbrød med birkes langtidshævet

  • Posted on 11. januar 202311. januar 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Grydebrød

  • Posted on 21. december 2021
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Cookies med havregryn og chokolade

  • Posted on 13. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Rabarberkage med marcipan

  • Posted on 12. maj 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Koldthævede speltboller

  • Posted on 22. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Kates konfekt kage

  • Posted on 21. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Scones med chokolade

  • Posted on 16. marts 2020
  • Karsten
Læs opskriften
  • Bagværk

Yrsas lækre kage fra Chr.Ø

  • Posted on 2. marts 20202. marts 2020
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.