Tærtebund af kylling:
400 g kyllingefilet
1 løg
1 fed hvidløg
1 æg
2 tsk senup
1 håndfuld krydderurter
Svampefyld
350 g blandede svampe
2 fed hvidløg
1 håndfuld krydderurter
100 g revet ost
3 æg
1,5 dl fløde
Smørstegt grønkål
Lav først tærtebund, skær kyllingen i mindre stykker og kom det i en foodprocessor eller blender og bland de øvrige sammen, læg blandingen i en smurt tærteform, bages ca 15 min ved 200 g og hæld væsken fra.
Svits svampene skåret i mindre stykker på en pande, lav æggemassen, kom det hele i ovnen, sammen med æggemassen og revnet ost og bag yderligere 30 min.
Svits grønkål i smør indtil det er mørkegrønt, rør jævnligt.
Pynt eventuelt med hakket forårsløg.