Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
0 Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Shephard’s Pie

  • Posted on 9. januar 2020
  • 1.1K views
  • 1 minute read
  • Karsten
Total
0
Shares
0
0
0

Kødsauce

1 løg

4 hvidløg

500 g hakket oksekød

1 ds hakket tomat

1/2 terning bouillon

1 tsk oregano

1 tsk basilikum

1 tsk timian

Lidt tørret chiliflager

Salt og peber

Blomkålsmos

1 helt blomkål

50 g smør

1/2 dl fløde

50 g revet parmesan + 25 g til gratinering

1 tsk muskatnød

Salt og peber

Svits de hakkede løg og hvidløg, bland det øvrige sammen og lad simre min 20 min.

Læg kødet i et ildfast fad.

Del blomkål i store buketter og kog dem møre, blend det med en stavblender og kom det over kødet, drys med parmesan.

Sæt i ovnen ved 200 g i ca 35 min.

Server med salat og flutes 😄.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • Shephard's Pie
Previous Article
  • Bagværk

Nemt rugbrød uden surdej

  • Posted on 5. januar 20205. januar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
  • Hovedretter

Mexicansk lasagne

  • Posted on 19. januar 202019. januar 2020
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Hovedretter

Beuf Bourguignon

  • Posted on 29. november 2025
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Langtidsstegte oksehaler med kartoffelmos og salat

  • Posted on 15. november 202515. november 2025
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Andelår i airfryer

  • Posted on 10. november 2025
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Kylling a la milaneser og risotto

  • Posted on 14. juli 202514. juli 2025
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Broccolitærte med porre og løg

  • Posted on 11. september 202411. september 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Æggekage

  • Posted on 11. august 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Pastaret med kylling og broccoli

  • Posted on 16. august 20233. maj 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Forloren hare

  • Posted on 12. marts 2023
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.