Jeg fandt denne opskrift i en af mine utallige kogebøger.
1 løg
3 fed hvidløg
600 g kyllingfilet
10 champignoner
1 spsk karry
1 ds tomatpuré
2,5 dl cremefraiche
2,5 dl fløde
1 spsk paprika
1 tsk spidskommen
1 tsk koriander
Salt og peber
250 g spinat optøet
200 g revet ost
Lasagne plader:
100 g philadelphia flødeost
4 æg
0,5 dl Husk
Start med lasagnepladerne, pisk philadelphia, æg og husk godt sammen med en elpisker, bages i oven ved 150 g i 15 min mellem 2 stk bagepapir, afkøles og skæres i plader.
Smelt lidt smør og kom karry i en gryde, derefter de hakkede løg, tilsæt det hakkede kyllingkød, derefter champignon i skiver og de øvrige ting undtagen spinat og ost, lad det simre 15 min. Byg lasagnen op, start med plader, Kylling og spinat og slut med revet ost. Bages ved 200 g Ca 30 min.