Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Jægerens kyllingegryde

  • Posted on 21. december 201427. november 2018
  • 1.7K views
  • 1 minute read
  • Karsten
Jægerens kyllingegryde
Jægerens kyllingegryde
Total
0
Shares
0
0
0

En af Jamie Olivers gode opskrifter som jeg har lavet lidt ændringer til.

1 kylling 2 kg eller kyllingestykker
8 laurbærblade
2 stilke rosmarin
2 knuste hvidløg+2 fed
1/2 fl rødvin
Hvedemel til panering
1 håndfuld udstenede oliven
2 ds flåede tomater

Parter kyllingen, brun den på panden og lad den trække i rødvinen og de knuste hvidløg., laurbær og rosmarin. Den skal trække mindst 1 time og gerne natten over.

Svits de 2 fed hvidløg i skiver og kom de flåede tomater, oliven og rødvinsvæden, kog op og snag til med salt og peber + evt lidt cheddar.

Sættes i oven ved 200 g i ca 2 timer, husk låg eller sølvpapir.

Tilbehør
Grøn salat
Brød

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • gryde
  • jæger
  • Kylling
  • kyllingegryde
Previous Article
Ris a l’amande
  • Dessert

Ris a l’amande

  • Posted on 10. november 201427. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
Citronfromage
  • Dessert

Citronfromage

  • Posted on 25. december 201427. november 2018
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Broccolitærte med porre og løg

  • Posted on 11. september 202411. september 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Æggekage

  • Posted on 11. august 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Pastaret med kylling og broccoli

  • Posted on 16. august 20233. maj 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Forloren hare

  • Posted on 12. marts 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Frikadeller med oksekød

  • Posted on 10. oktober 202210. oktober 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Cremet pastaret med pølser, bacon og skinkestrimler

  • Posted on 3. august 20223. august 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Salat med ristet skinkekød

  • Posted on 22. marts 202222. marts 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Pasta med bacon og laks

  • Posted on 6. februar 20226. februar 2022
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.