Risotto
250 g risottoris
Salt og peber
Olivenolie
Lidt smør
1,5 dl hvidvin eller vermouth
Ca. 1 l bouillon
2 løg
2 fed hvidløg
Ca 100 g revet parmesanost
Varm olie ris, løg i ca 5 min ved høj varme, kom vin eller vermouth på og lad det koge ind, fortsæt med bouillon i ca 25,min lidt af gangen til det er kogt ind.
Smag til med salt og peber, når risene er færdige kom parmesanost og smør i og sæt låget på vend godt rund og lad det stå 1-2 min.
Tilbehør
Kylling i stk ca 450 g
100 g chorizopølse
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 rød peber
4 forårsløg
Sugar snacks i små stk
Lidt cheddarost
Krydderurter
Steg kylling og chorizopølse og derefter grønsagerne, bland det sammen, pynt med citronskiver og lad det simre i 10 min.