Jeg ville egentlig lave Jamie Olivers opskrift men ændrede den undervejs.
1 pakke bacon
2 portobello svampe
4 kyllingebryster
Salt peber
3 fed hvidløg i tynde skiver
350 g champignon i strimler
2 dl vermuth
500 g spaghetti
1/2 l piskefløde
1 håndfuld basilikumblade
200 g parmesan
1/2 citronsaft blandes i retten.
Olivenolie
Steg baconen, tag den af panden når den er klar
Skær kyllingen i mundrette stykker og svits på panden med salt peber.
Tilsæt svampe champignon hvidløg og vermuth svits ca 5-10 min.
Tilsæt fløde og parmesanost 2/3 del og kog op.
Tilsæt den kogte pasta og set det hele i et ildfast fad i ovnen i ca 15 min 200 g og tilsæt resten af osten
Tilbehør rucolasalat og friskbagte flutes. Evt revet skinke kan bruges som topping.
A