250 g lasagneplader
Olivenolie
1 stort løg
2 fed hvidløg
500 g oksekød
1 tsk salt
Lidt peber
1 tsk basikum
1 tsk oregano
1 dåse flåede tomater
1 dåse tomatpure
2 dl vand
1 bouillonterning
Bechamelsauce
20 g marg
3 spsk mel
6 dl mælk
Salt peber
0,5 tsk muskat
200 g revet ost
Tilbehør
Flutes
Salat
Kødsauce
Svits løg i ca 2 min tilsæt kød indtil det er lækkert, tilsæt krydderier, bouillon og tomatpuré og lad det simre i 15 min.
Bachamelsauce
Smelt marg og rør melet i, tilsæt mælk krydderi, revet ost lad det koge godt igennem.
Start og slut med et lag sauce, kommes i et ildfast fad skiftevis med lasagneplader. Drys til sidst lidt rasp over. Varmes i ovnen ved 200 g i ca 35 min.
Man kan med fordel komme revet parmesanost mellem lagene