Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
0 Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Beuf Bourguignon

  • Posted on 29. november 2025
  • 19 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Total
0
Shares
0
0
0

750 g oksebov eller tykkam i pæne stykker

4 gulerødder i mundrette stykker

1 dl vand med en bouillonterning

1 tsk tørret timian

1 glas perleløg

1 glas champignon

1 finsnittet porre

1 dåse tomatpure

2 knuste hvidløg

Salt og peber

Ca 1/2 flaske rødvin

Svits kødet i en støbejernsgryde kom salt og peber derefter svits tomatpure kom de øvrige ingredienser i, sæt låget på og kom det i ovnen ved 200 g ca 1,5 – 2 timer

Tilbehør kartoffelmos og salat

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • bouf Bourguignon
Previous Article
  • Hovedretter

Langtidsstegte oksehaler med kartoffelmos og salat

  • Posted on 15. november 202515. november 2025
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Hovedretter

Langtidsstegte oksehaler med kartoffelmos og salat

  • Posted on 15. november 202515. november 2025
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Andelår i airfryer

  • Posted on 10. november 2025
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Kylling a la milaneser og risotto

  • Posted on 14. juli 202514. juli 2025
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Broccolitærte med porre og løg

  • Posted on 11. september 202411. september 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Æggekage

  • Posted on 11. august 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Pastaret med kylling og broccoli

  • Posted on 16. august 20233. maj 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Forloren hare

  • Posted on 12. marts 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Frikadeller med oksekød

  • Posted on 10. oktober 202210. oktober 2022
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.