Authentic.
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
9223372036854.8M Likes
21 Followers
Subscribe
Flys Kitchen
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
  • Hovedretter

Kylling a la milaneser og risotto

  • Posted on 14. juli 202514. juli 2025
  • 75 views
  • 1 minute read
  • Karsten
Total
0
Shares
0
0
0

Denne ret er til 2 personer

2 kyllingebryster

Citron

Mel

1 æg

Rasp

Salt og peber

Bank kyllingebryst ud med hånden eller kødhammer

Kom kyllingen i en frostpose med citronsaft i min 15 min

Paner kyllingebryst i æg, mel og rasp, kom salt og peber på, steges ca 8 minutter på hver side

Risotto

Olivenolie

2 fed knust hvidløg

1 løg

200 g bacontern

2 dl risotto ris

1/2 dl hvidvin

2 dl champignon

1 dl revet parmesan ost

Peper

4 dl bouillon

Start med at brune bacon kom derefter løg og hvidløg i, lad det brune i ca 3 minutter kom derefter ris i og brun det til det er gennemsigtigt.

Kom ca 1 dl bouillon i af gangen til det absorberes, kom champignon i og fortsæt indtil risene er færdige til sidst skal parmesanost i og lad det trække i 2 min med låg på.

Total
0
Shares
Like 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • bacon
  • Kylling
  • risotto
Previous Article
  • Suppe

Toscansk bønnesuppe med grønkål

  • Posted on 15. februar 2025
  • Karsten
Læs opskriften
Next Article
  • Forret
  • Frokostretter

Butterdejstærte med asparges, champignon og chorizo

  • Posted on 15. juli 2025
  • Karsten
Læs opskriften
Du vil måske også syntes om
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Broccolitærte med porre og løg

  • Posted on 11. september 202411. september 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Æggekage

  • Posted on 11. august 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Pastaret med kylling og broccoli

  • Posted on 16. august 20233. maj 2024
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Forloren hare

  • Posted on 12. marts 2023
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter

Frikadeller med oksekød

  • Posted on 10. oktober 202210. oktober 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Hovedretter
  • Pastaretter

Cremet pastaret med pølser, bacon og skinkestrimler

  • Posted on 3. august 20223. august 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Salat med ristet skinkekød

  • Posted on 22. marts 202222. marts 2022
  • Karsten
Læs opskriften
  • Frokostretter
  • Hovedretter

Pasta med bacon og laks

  • Posted on 6. februar 20226. februar 2022
  • Karsten

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram
Facebook
Fly's Kitchen
  • Forside
  • Bagværk
  • Forret
  • Pastaretter
  • Suppe
  • Frokostretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Tilbehør
  • Mød Kokken
En blog om mad

Input your search keywords and press Enter.