Denne ret er til 2 personer
2 kyllingebryster
Citron
Mel
1 æg
Rasp
Salt og peber
Bank kyllingebryst ud med hånden eller kødhammer
Kom kyllingen i en frostpose med citronsaft i min 15 min
Paner kyllingebryst i æg, mel og rasp, kom salt og peber på, steges ca 8 minutter på hver side
Risotto
Olivenolie
2 fed knust hvidløg
1 løg
200 g bacontern
2 dl risotto ris
1/2 dl hvidvin
2 dl champignon
1 dl revet parmesan ost
Peper
4 dl bouillon
Start med at brune bacon kom derefter løg og hvidløg i, lad det brune i ca 3 minutter kom derefter ris i og brun det til det er gennemsigtigt.
Kom ca 1 dl bouillon i af gangen til det absorberes, kom champignon i og fortsæt indtil risene er færdige til sidst skal parmesanost i og lad det trække i 2 min med låg på.
