Tærtedej
125 g smør
200 g hvedemel
1 spsk mel
1 tsk salt
Fyld
2 løg
2 fed hvidløg
3 kartofler
Mozzarella ost ca 150 g
10 Cherry tomater
Lidt rosmarin
Lidt timian
5 æg
1 dl fløde
Salt og peber
Lav tærtedejen skær smørret i mindre stykker og bland det godt sammen, stil det i køleskabet i ca 30 min.
Læg det i en tærteform og prik huller i dejen med en gaffel.
Skær løg og hvidløg i skiver og svits det på panden til det er gyldigt.
Skær kartoflerne i tynde skiver.
Læg løg og kartofler i bunden
Skær tomaterne i halve drys med rosmarin og timian og kom æggemassen over og til sidst osten over.
Bland æg og fløde sammen med salt og peber.
Bages ved 180 g varmluft i ca 30 min.
En lækker Claus Holm opskrift jeg ændrede lidt på. En lækker opskrift til en kædløs dag 😀